26 Nisan 2012 Perşembe

Kadınları Mutlu Etmenin 25 Yolu

Kategori: Komplo Teorisi
Yazar: gereksizmevzular




Dinleyin. Her şeyden önce karşınızdakinin size söylediklerini dinleyin. O sizi dinlemese de olur önemli olan kadının mutluluğu.
Sırlarınızı açın. Kapalı kutularınız olmasın, şeffaf davranın, sırlarınızı ona açın. Ama o size bi bok açmasa da olur önemli olan kadının mutluluğu.
Klasikler iyidir. Üşüdüğü zaman ona ceketinizi verin. Hep götü donan erkek olmalı önemli olan kadının mutluluğu.
Sarılın. Fırsat buldukça ona sarılın. Sarılmak istemezse zorla sarılın.
Gülün. Yalnızca onu güldürmekle kalmayın, siz de onunla birlikte gülün.
Sürpriz yapın. Herhangi bir özel gün olmasını beklemeden ona küçük sürprizler yapın. Beğenmezse de çaktırmaz mutlu olur.
Tanıştırın. Onu arkadaşlarınızla tanıştırın, birlikte zaman geçirin. O sizinle kimseyi tanıştırmasa da olur önemli olan kadının mutluluğu.
Ölümsüzleştirin. Birlikte fotoğraf çektirin. İstemezse zorla çekin, en kötü sadece onu çekin.
Söyleyin. Onu sevdiğinizi saklamayın, açık açık söyleyin. Zırt pırt söyleyin de büyüsü kaçsın sıkılsın sizden, belki böyle de mutlu olur.
Kelimelerden kaçmayın. Onu güzel buluyorsanız söyleyin, çekici buluyorsanız söyleyin, düşüncelerinizi kendinize saklamayın. Zırt pırt söyleyin de büyüsü kaçsın sıkılsın sizden, belki böyle de mutlu olur.
Eski moda olun. Ona kapıları açın, sandalyesini tutun, evine kadar bırakın. İstemezse zorla bırakın.
Sorun. Eğer size bir şeyler yanlış ya da ters geliyorsa, bunu ona sorun. Hiç tatmin olmasanız da zorla tatmin olun, o da çok tatmin edici şeyler söylediğini sanıp mutlu olsun.
Özgür bırakın. Her şeyine karışmayın, gereksiz kıskançlıklar yapmayın. Gerekli kıskançlıklar da yapmayın çünkü onlar için hepsi gereksiz anasını satıyım.
Yapmayın. Ona hiçbir konuda yalan söylemeyin, beyaz yalanlar da dahil. O size söylese de olur, siz sike sike sineye çekip unutursunuz ama kadın unutmaz.
Aldatmayın. Aldatmak her yönden çirkin bir şey.
Gezin. Birlikte pek çok yere gidin, hep aynı yerde sabitlenmeyin. İstemezse zorla götürün, paranız yoksa bana gelin ben verecem.
İletişimi eksik bırakmayın. Ona mesajlar atın, arada bir notlar yazın, arayın. O size atmasa da olur önemli olan kadının mutluluğu.
Orada olun. Size ihtiyacı olduğu zaman yanında olun. Sizin ihtiyacınız olduğunda o yanınızda olmasa da olur önemli olan kadının mutluluğu.
Hatır sorun. Gününün nasıl geçtiğini sorun ve sorunun cevabını dinleyin. O dinlemese de olur önemli olan kadının mutluluğu.
Elini tutun. Birlikte yürürken, yan yana otururken, mümkün olan her an elini tutun. Tutturmazsa zorla tutun.
İlk bırakan o olsun. Onu kollarınızda mümkün olduğunca uzun süre tutun, sarılırken ilk bırakan siz olmayın. Siz ilk bırakırsanız kadın onu sevmediğinizi falan sanıp mutsuz olur, ama ilk o bırakınca sizin böyle bir lüksünüz yok kusura bakmayın hacılar yoksa kısır döngüye girer.
Gözlerine bakın. Onunla konuşurken gözlerinin içine bakın.
İyi geceler dileyin. Gece uyumadan önce tatlı rüyalar demek için telefon edin. Açamazsa mesaj atın. O size atmasa da olur önemli olan kadının mutluluğu.
Rahatlatın. Ağlıyorsa kaçmak yerine göz yaşlarını silin ve onu teselli edin. Sizin ağlayasınız varsa akşam bir şişe viski eşliğinde yapın, çünkü onun yanında sadece teselli olduğunuzu sanacaksınız.
Konuşun. Onunla her türlü konu hakkında konuşun. Eninde sonunda her konuşmanın sonunda o bir şekilde mutsuz olmayı başaracak ama olsun siz konuşun.


Ha tüm bunları yaptınız da mutlu mu olacak, yoo olmayacak. Sürekli mutsuz olacak abidik gubidik bişey bulmayı başarıcak. Ama en azından bunları sürekli aralıksız tekrarlayarak eksiltili de olsa sonsuz bir mutluluk döngüsü yaratabilirsiniz. Ha bu süreçte sizin göte gelmiş psikolojiniz nolacak onu da söyleyeyim. Ne psikolojisi, ne bozulması, ne üzülmesi lan dalga mısınız olm, siz daha Nilüfer ile Şebnem'i duymadınız mı amk!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder